Bezoeken

Kom ook het Ameland Beachhandbal Festival bezoeken! Ook als je geen deelnemer bent, maar een supporter van een van de teams of gewoon een liefhebber van (beach)handbal, dan kan je het evenement bezoeken.

Jaarlijks trekt het festival circa 7000 bezoekers (de aankomende jaren zullen we vanzelfsprekend de coronamaatregelen in acht nemen).

Tijdens het festival kan je genieten van heerlijke eten, drinken en geweldige beachhandbal wedstrijden. Zie de pro’s en liefhebbers in actie.

Vervoer en overnachten

Ameland is gemakkelijk via een veerdienst te bereiken. Op het eiland zelf kunt u zich verplaatsen met eigen vervoer (auto, fiets) of het OV. Lees hier alles over hoe je naar het eiland komt.

Wilt u op tijdens het evenementen overnachten op het eiland? Dat kan. Ameland heeft diverse kampeerterreinen, herbergen, hostels en hotels.

 

Beach Parties

Bij een festival kan muziek natuurlijk niet ontbreken. In twee grote feesttenten kan je tijdens het festival genieten van de vette DJ’s en artiesten.

Eten, drinken en catering

Tijdens het festival kun je gebruik maken van onze cateringdienst. Ontbijt lunch en diner op het strand, wij regelen het!

Samen eten met je eigen team en andere teams zorgt ervoor dat je elkaar beter leert kennen.

Naast onze catering zijn er nog tal van andere mogelijkheden om heerlijk te eten en te drinken.

Festival terrein

Wil je weten wat je waar kunt vinden? Vlak voor aanvang van het festival publiceren we de plattegrond en het dagschema.

Programma

Lees van moment tot moment en dag tot dag hoe het schema eruit ziet.