Beachhandbal 2019

Beach-
handbal 2019

Het Ameland Beachhandbal 2019 Festival was een groot succes! 3 dagen beachhandbal, eten en feesten op het strand! Een sportief evenement waar we met trots op terugkijken. In totaal deden x teams mee, uit Nederland, Duitsland en …

Met een opkomst van x bezoekers was het een evenement dat Ameland op een feestelijke manier op zijn kop zetten. Deelnemers kampeerden op onze speciale beachhandbal festival campingplek of in de verschillende hotels en herbergen.

Feesten en heerlijk eten

Het Ameland Beachhandbal Festival draait om meer dan alleen maar beachhandbal. Het is ook een festival met twee grote feesttenten. Nadat de verhitte wedstrijden waren afgerond, was het tijd om af te koelen op het strand. Eerst door heerlijk te eten. We verzorgde de catering op het strand en kregen de teams de tijd om elkaar ook op een informele manier te leren kennen.

Na het eten was het in de avond tijd om in een van de strandtenten te genieten van een tof feest. DJ x en de artiesten x en y, zette Ameland in de late uurtjes op zijn kop. De strakke moves die we eerder op de dag zagen op het beachhandbal veld, transformeerden zich in de muziektenten in evenzo strakke moves op de dansvloer.

Competitie en winnaar 2019

Com-
petitie en winnaar 2019

’s Avonds genieten, maar de volgende dag moet er wel weer gepresteerd worden in het veld. En dat gebeurde ook. Ameland Beachhandbal Festival is namelijk niet zomaar een wedstrijd, maar er kunnen ook NK Kwalificatie punten worden gescoord. Na een spannende competitie stonden x en y bij de dames in de finale en x en y van de heren. Bij de veteranen was het x en y.

Uiteindelijk was het team X die de competitie won bij de Dames, Y bij de heren en X bij de veteranen.

Volgende editie Ameland Beachhandbal Festival

Volgende editie Ameland Beach-
handbal Festival

Vanwege het succes van het Ameland Beachhandbal Festival 2018 en 2019, organiseren we een nieuwe Ameland Beachhandbal Festival. Vanwege de coronamaatregelen moesten een aantal edities worden gecanceld, maar we zijn vol goede moet om een nieuwe editie van het festival aan te kondigen. Aanmelden met je team kan al vanaf vandaag.