Je bekijkt nu Ameland Beach Handbal Afgelast!
Finale Hiekka Hauskaa tegen HV Beilen

Ameland Beach Handbal Afgelast!

Beste Beach Hanballers,

Met pijn in ons hart laten wij hierbij weten dat de 3de editie van het Ameland Beach Handbal Festival helaas niet in 2020, maar in 2021 plaats zal vinden. Hiermee geven we gehoor aan de aangescherpte maatregelen die gister door de overheid zijn aangekondigd in verband met het corona-virus.

Hoewel het voor ons allen een grote telleurstelling is dat wij geen Beach Handbal kunnen spelen dit jaar, begrijpen we de dat deze maatregelen nodig zijn. Wij wensen iedereen die geraakt is door het virus veel sterkte!

Overwegingen september 2020 of juni 2021

In onze eerdere berichtgeving gaven wij aan dat wij de mogelijkheden onderzochten of wij ons festival alsnog zouden kunnen houden in september 2020. Vanwege de huidige deadline voor evenementen, van 1 september, is het echter niet verstandig daar nu koers op te zetten. Mede omdat er nog geen duidelijkheid is over wanneer de sportbeoefening voor volwassenen weer is toegestaan en ook de datum van 1 september uiteraard niet spijkerhard is.

Huishoudelijke zaken

Het is vervelend maar het betekent voor jullie als deelnemers het nodige aan annuleringswerkzaamheden. Even een lijstje:

 • Ons advies is zo snel mogelijk een en ander op te pakken:
  • Accommodatieverstrekker
  • Fietsenverhuur
  • Overtochten
  • Reservering bij winkeliers, zoals slager en supermarkt
  • Materialenhuur zoals tenten, installaties etc.
 • Probeer, wanneer het terug ontvangen van eventuele betaalde bedragen niet kan binnen de voorwaarden, om een voucher te ontvangen voor volgend jaar.

Inschrijfgeld

Wij willen de betaalde inschrijfgelden aan jullie terug betalen. Wil je het inschrijfgeld voor volgend jaar laten staan, dan kan dat ook.

Wij gaan op volle kracht vooruit om er een onvergetelijke editie van te maken in 2021. De datum van de editie van 2021 zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. Hou ons in de gaten!